HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
01.06.2015 | Jiří Rada | A-tým

Medvědi hlásí posily!


Období mezi sezónami může být pro většinu obdobím klidu, ale pro manažery platí pravý opak. V kolotoči domlouvání přátelských zápasů, shánění případných posil pro svůj tým je i pelhřimovský manažer Aleš Kučera. Tomu se povedlo dotáhnout do zdárného konce příchod pelhřimovského odchovance Martina Vysloužila, jenž sezónu 2015/2016 odehraje právě v Pelhřimově.

Martin VYSLOUŽIL

Odchovanec pelhřimovského hokeje Martin Vysloužil odešel již v mládežnických kategoriích do nedaleké jihlavské Dukly, kde si vydobyl dobré postavení a předpoklady pro 1. ligu. Jenomže cesta do prvního týmu Dukly byla pro Vysloužila více než trnitá. V sezóně 2011 - 2012 si sice zajistil ještě coby junior své místo v prvoligové sestavě, ale poté přišly zdravotní lapálie, které nebraly konce.


Dalšími sezónami se Vysloužil pokoušel prokousat a příležitosti dostával, jenomže zdraví bylo stále proti a tak již v loňské sezóně přišel přesun do Pelhřimova, kde se měl po dalším zranění rozehrát. Jenomže poté již v Dukle již šanci nedostal a poslední ligovou část tak strávil pouze za mantinelem, odkud pozoroval snahy Ledních Medvědů v zápasech proti Jablonci nad Nisou.

Nyní se manažeři obou klubů, Pelhřimova i Jihlavy, dohodli na přesunu Vysloužila do Pelhřimova. Otázkou zatím zůstává forma, jakou bude čtyřiadvacetiletý útočník u Medvědů působit. Ve hře je totiž mimo hostování i přestup.

Přichází brankář Martin Černý

Zcela novou tváří v pelhřimovské kabině bude jednadvacetiletý brankář Martin Černý, jenž by měl doplnit pelhřimovské brankáře formou hostování z PZ Kladno. Zdá se Vám toto jméno povědomé? Ano, Černý v loňské sezóně hostoval v Řisutech a právě ve vzájemném utkání s Pelhřimovem stál v brankovišti tehdejších hostů.

Použité foto:hcdukla.cz, hc-kladno.cz

Jiří Rada