HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
03.09.2017 | Tomáš Bečka | A-tým

V neděli od 18:30 na ledě sousedního Humpolce


Předposlední přípravné utkání si Lední Medvědi naplánovali na neděli 3. září. Pelhřimov bude zajíždět do nedalekého Humpolce. Vzhledem k tomu, že Jiskra hraje krajskou soutěž stejně jako nově vzniklý B-tým Ledních Medvědů, tak se dá očekávat, že mezi humpoleckými mantinely nastoupí většina hráčů spadající do pelhřimovské rezervy. Utkání bude zahájeno v 18:30..

Jiskra Humpolec má za sebou sezonu, ve které se opět dokázala probojovat mezi osmičku nejlepších celků. Do play-off se však svěřenci trenéra Jiřího Zoura protlačili na poslední chvíli. Jistotu vyřazovacích bojů si okresní rival zajistil až dvě kola před koncem základní části, kdy Humpolečtí rozstříleli Vimperk 8:3, čímž se definitivně pojistili nadstavbovou část. V play-off pak Jiskra narazila na suverénní Český Krumlov. Slavoj nedal Humpolci šanci a v sérii na dvě vítězná utkání nejprve vyhrál 8:3 a následně 10:2.

I v následujícím ročníku budou humpolečtí hokejisté vsázet na osvědčené opory. V bráně se znovu představí Jan Zour, obranu pro letošek vyztužil dlouholetý pelhřimovský obránce Zdeněk Jelínek a jeho bratr Martin pak bude velet útočným řadám. Proto se v neděli čeká pikantní zápas pro obě strany. Humpolecké mantinely se rozduní v neděli v půl sedmé večer.

Tomáš Bečka