HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
30.10.2018 | Ladislav Pospíchal | A-tým

Medvědy ve středu čeká zápas s lídrem tabulky


Pelhřimovští hokejisté v rámci 14. kola druhé hokejové ligy přivítají na svém ledě Havlíčkův Brod. Svěřenci trenéra Marka Melenovského budou chtít navázat na zlepšené výkony a ve vyrovnané tabulce vyválčit důležité body. V posledním utkání Pelhřimov vyhrál na ledě Písku v poměru 5:1. Havlíčkův Brod si doma bezpečně poradil s DS České Budějovice 8:3. Utkání startuje ve středu v 18:00.

Tento článek patří k zápasu PEL - HBR 2:3

Havlíčkův Brod

Rebelové letos plní roli favorita a s dvaceti sedmi body vedou tabulku, mají náskok jediného bodu před druhým Žďárem nad Sázavou. Z jedenácti zápasů Brod dokázal devětkrát vyhrát a jen dvakrát odešel poražen, a to ve Žďáře (5:4) a v Moravských Budějovicích (6:2). Největší vítězství si hráči trenéra Čelanského přispali ve druhém a ve třináctém kole, kdy shodně vyhráli o pět branek.

Soupiska týmu

V brance má nejvíce odchytaných minut Čeněk Novák. Nejproduktivnějším obráncem je s jedenácti body Tomáš Semrád (3+8). Za ním se nachází se šesti body za čtyři branky a dvě přesné nahrávky Kryštof Kulhánek. Nejproduktivnějším útočníkem a zároveň nejlepším střelcem je Luboš Voříšek, ten má na kontě osm přesných zásahů a devět přihrávek. O bod za ním je kapitán bruslařů Miroslav Třetina (5+11).

Poslední vzájemný utkání

BK Havlíčkův Brod 5:3 HC Lední Medvědi Pelhřimov
(0:0, 0:0, 5:3)

Branky a nahrávky: 42. Chlubna (Vala, Třetina), 45. Třetina (TS), 47. Procházka (Vala, Marek), 54. Šmíd (Třetina, Marek), 56. Beneš (Milfait, D. Vacík) – 50. Vysloužil (F. Kasalý), 53. Slabý (Vysloužil, F. Kasalý), 59. D. Kasalý (Kohút, Heinrich). Rozhodčí: Tomáš Micka – Daniel Horažďovský, František Štěpánek. Vyloučení: 11:7. Využití:1:2. V oslabení: 1:0. Diváci: 587. Střely na branku: 43:30 (14:9, 13:10, 16:11). Průběh utkání: 3:0, 3:2, 5:2, 5:3.

HBR: Marek (Novák) – T. Semrád, D. Vacík, Vala, Kulhánek, Šmíd, Kopic – Michálek, Milfait (A), Beneš – Přidal, Třetina (C), Chlubna – Procházka, Voříšek (A), Blinka – Kozlík, Ludvík, Beran

PEL: Holík (Urban) – Kohút, Port, Pospíchal, Slabý, D. Kasalý (C) – Martin Hadrava (A), Vysloužil, Votápek, Siřiště, Heinrich, F. Kasalý (A), Marek Hadrava, Kadlec

Přijďte se podívat na zápas Medvědů proti lídru tabulky. Úvodní buly bude vhozeno v 18:00.

Ladislav Pospíchal