HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
09.10.2019 | Pavel Blažek | A-tým

Utkání s Veselí pro dobrou věc


Čtvrté hrací kolo má na programu Krajská liga jižních Čech následující víkend. V jeho rámci zavítá na pelhřimovský led celek z Veselí nad Lužnicí. Domácím hráčům se tak představí papírově nejtěžší protivník v dosavadním průběhu soutěže. Utkání se odehraje v sobotu 12.října a úvodní buly bude vhozeno v 17 hodin.

Tento článek patří k zápasu HCP - VES 8:4

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí

Lokomotiva vstoupila do soutěže přesvědčivou výhrou nad Rytíři z Hluboké nad Vltavou (9:3), následně ale svěřenci trenéra Vachulky zavítali na strakonický led, kde svému soupeři podlehli, taktéž přesvědčivým výsledkem (4:8). Po návratu na domácí led ale Lokomotiva opět zabrala, v repríze finále loňského ročníku zavítali k Lužnici hokejisté jindřichohradeckého Vajgaru a domácí zvítězili nejtěsnějším rozdílem (4:3). V průběžné tabulce tedy patří našemu sobotnímu soupeři 4.místo, o tři body zpět za dosud stuprocentními Poutníky.

Poutníci pomáhají

Sobotní utkání bude mít nádech benefice, výtěžek ze vstupného bude věnován na podporu gynekologicko - porodnického oddělení pelhřimovské nemocnice. Svou účastí na sobotním utkání tedy můžete podpořit domácí hráče v nelehkém souboji na ledě, ale také přispějete na dobrou věc.

Otevřen bude boční vchod nad vrátnicí s terasou, ale oproti přípravným zápasům budou zpřístupněny obě tribuny. Vstupné na jednotlivá utkání Jihočeské krajské ligy činí 50,- Kč a děti do 130 cm mají vstup zdarma. Navíc u vchodu na zimní stadion obdrží malý dárek. Samozřejmostí jsou stánky s občerstvením a možnost zakoupit týmové oblečení a suvenýry. Proto neváhejte a podporujte nás v našich barvách!

Pavel Blažek