HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
03.03.2020 | Tisková zpráva | Mládež

V Pelhřimově v březnu platí rovnice 1000 = 10000


Pelhřimov – Opravdu je to tak? Vysvětlení je jednoduché: za 1000 kusů starých vysloužilých mobilních telefonů mohou mladí hokejisté z Pelhřimova získat finanční odměnu 10.000 korun!

Chcete se do akce zapojit? Pokud se vám doma v šuplíku válí starý mobilní telefon pak ho stačí během března odnést Fanshopu HC Pelhřimov (U Rendlíku 1902) a doufat, že se jich podaří nashromáždit minimálně tisíc. To je totiž podmínka získání odměny. Každý, kdo mobilní telefon přinese, se může navíc zapojit do soutěže o hodnotné hokejové suvenýry. Vyhlášení výsledků a předání výher proběhne během dubna.

„Vloni jsme podobný projekt úspěšně realizovali ve spolupráci s hokejovými kluby z Jihlavy a Českých Budějovic. Pevně věřím, že se podaří motivovat obyvatele Pelhřimova, kteří tak mohou podpořit hokejovou mládež ve městě,“ popsal Pavel Peroutka, regionální manažer z neziskové společnosti ASEKOL, která ve spolupráci s pelhřimovským hokejovým klubem, Technickými službami města Pelhřimova a Městem Pelhřimov projekt připravila.

Všechny vybrané mobilní telefony budou ekologicky rozebrány a recyklovány, díky čemuž se ušetří cenné materiály, suroviny a množství energie.

Více informací o třídění elektrozařízení lze najít na stránkách www.asekol.cz nebo www.cervenekontejnery.cz.

Kde je možné staré mobilní telefony odevzdávat?

Fanshop HC Pelhřimov (SportsScouting, U Rendlíku 1902), otevřeno: PO až PÁ 14-18 hodin, SO 10-12 hodin)

Tisková zpráva