HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
25.09.2021 | Pavel Blažek | A-tým

Poutníci se v neděli vydají směr Horácko


Pelhřimovští hokejisté před sebou mají první soutěžní výjezd letošní sezóny. V neděli 26.září se představí na ledě Velkého Meziříčí, kde ve stínu nejvyššího dálničního mostu v ČR změří síly s rezervním týmem místních druholigistů. Utkání začne v 17 hodin.

Tento článek patří k zápasu VMB - HCP 7:9

HHK Velké Meziříčí B

Skalní fanoušci pelhřimovského hokeje si určitě vzpomenou, že týmy Pelhřimova a Velkého Meziříčí se v nedávné minulosti několikrát střetly o soutěžní body v rámci druhé hokejové ligy. Současné týmy, které se zítra utkají o body do tabulky Krajské ligy se ale vůbec nedají porovnávat, vzájemné zápasy Pelhřimova a Velkého Meziříčí z let 2007 až 2009 pamatuje na pelhřimovské straně pouze Petr Votápek.

Do aktuální sezóny vstoupilo Velké Meziříčí v neděli 19.září, kdy v Ledči nad Sázavou proběhla předehrávka 5.soutěžního kola. Úvod i závěr duelu patřili našemu zítřejšímu soupeři, skóre utkání otevřel Libor Střecha, poté ale domácí Ledeč nad Sázavou zatížila konto Velkého Meziříčí šesti brankami, takže kosmetická úprava skóre z hole Buriana v poslední třetině mnoho nezměnila. Velké Meziříčí tedy zapsalo do aktuální soutěže pouze prohru 2:6. 

Pavel Blažek