HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
12.11.2021 | Pavel Blažek | A-tým

Poutníci mají před sebou zápas v Náměšti nad Oslavou


Pelhřimovští hokejisté mají před sebou další utkání. V sobotu 13.listopadu se představí v Náměšti nad Oslavou, soupeřem Poutníků bude tým, který se snaží dostat na pozice v elitní osmičce. Zápas začíná v 17 hodin.

Tento článek patří k zápasu NNO - HCP 0:6

TJ Náměšť nad Oslavou

Vstup do sezóny se Náměšti nad Oslavou vydařil, po vítězství 3:1 v Telči putovaly všechny body na konto našeho zítřejšího soupeře. Ale poté přišel výrazný útlum. Prohra na domácím ledě se Světlou nad Sázavou (4:5 po nájezdech) ještě patří k těm zápasům, kdy si hokejisté Náměště mohou říci, že jsou i za bod proti favoritovi rádi, ovšem v následujícím kole přišel pro Náměšť debakl v Ledči nad Sázavou (10:1). Když pak v na ledě Náměště slavili i Orli z Bystřice nad Pernštejnem (3:5), pád tabulkou pokračoval dál. Teprve poslední dva duely přinesly na konto Náměště další body - Humpolec odjížděl z Náměště s jedním bodem a prohrou 4:5 po nájezdech. V zatím posledním duelu Náměšť neuspěla ve Velkém Meziříčí, tamní druholigová rezerva přetlačila našeho zítřejšího soupeře rovněž 5:4 po samostatných nájezdech. Sečteno, podtrženo, hokejisté Náměště se nachází na desátém místě průběžné tabulky se sedmi body. Na osmou pozici, která jako poslední garantuje postup do vyřazovací fáze soutěže, ztrácí Náměšť nad Oslavou jediný bod.

Produktivita Náměště nad Oslavou nemá na první pohled výrazného lídra. Nejvíce bodů dosud nasbíral Miroslav Bednář, autor tří branek a pěti asistencí. Miroslav Bednář ale naskočil pouze do čtyř duelů, drží si tedy pěkný průměr dvou kanadských bodů na zápas. Na dalších místech soutěže produktivity najdeme Jiřího Krčála (2+5) či Lukáše Horta (1+4).

Sobotním zápasem začíná pelhřimovským hokejistům náročné období. Hned ve středu 17.11. začínají odvetná utkání a Poutníci zamíří na humpolecký led k dlouho očekávanému duelu. Náročnější týdenní program pak skončí v sobotu 20.11. domácím duelem s rezervou Velkého Meziříčí. Tři zápasy v rozmezí jednoho týdne je náročný program, takže pelhřimovští hokejisté spoléhají i na pomoc svých fanoušků v honbě za dalšími body. Jak vstoupí Poutníci do tohoto kolotoče zápasů? U Oslavy bude jasno zítra po sedmé hodině večerní.

Pavel Blažek