HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
06.10.2009 | Ondřej Kubát | A-tým

Spartak přivítá na svém ledě Trutnov


Středeční podvečer bude patřit opět hokeji. Domácí Spartak Pelhřimov přivítá ne svém ledě Trutnov. Krkonošský tým vedený trenérem a generálním manažerem v jedné osobě Radimem Hauptem se zatím také trápí, ale v posledním utkání zvítězil nad Nymburkem a tak se dá očekávat velká bitva o další druholigové body. O Trutnovu se před sezónou mluvilo také ve spojení s koncem A - týmu, ale vše se podařilo vyřešit a jak se zdá, zatím dokáže své soupeře při nejmenším alespoň potrápit. Trutnovský dres tuto sezónu oblékají také pelhřimovskými fanoušky známí Jan Šejnoha, Jiří Šimoníček a Štepán Spudil, kteřý zde v Pelhřimově hráli. Utkání začíná od 18 hodin.
AKTUALIZOVÁNO

Tento článek patří k zápasu PEL - TRU 3:4 pr.

Vedení pelhřimovského týmu zatím nemá jasno o tom, kdo z pendlů bude pro zítřejší utkání k dispozici. Jelikož je středa hracím dnem i 1. ligy, tak vše bude známo až ve středu dopoledne. S největší pravděpodobností by se měl do branky postavit znovu Pavel Míča, ale ani jeho přítomnost není zatím potvrzena.

Potvrzený je již příjezd Františka Moščice z Havlíčkova Brodu a také Adama Rašnera z Jihlavy.

Pravděpodobná sestava Trutnova:
Kudrna - Mlejnek, Antonín, Poul, Spudil, Seidl, Klement - Suchý, Březina, Šejnoha - Šimoníček, Chytráček, Potůček - Mikolášek, Havlíček, Petr.

Ostatní utkání 7. kola skupiny Střed

NED Hockey Nymburk              HC Kutná Hora	 
KLH Vajgar Jindřichův Hradec    TJ SC Kolín	
HC ZVVZ Milevsko                HC Kobra Praha	
IHC KOMTERM Písek               SKLH Žďár nad Sázavou
Ondřej Kubát