HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
19.01.2013 | Tomáš Bečka | A-tým

Spartak padl počtvrté v řadě

Ani na čtvrtý pokus se nepodařilo pelhřimovským hokejistům vyhrát v novém roce. Tentokrát nestačili na Techniku Brno, která zužitkovala domácího prostředí a v pohledném duelu zvítězila 3:0. Základ třinácté prohry v sezoně se začal rodit již v první třetině, kdy Vysokoškoláci otevřeli skóre utkání. Druhá perioda se taktéž lépe vyvíjela ve prospěch domácích, když Kaňkovského svěřenci překonali hostující obranu celkem dvakrát. Poslední dvacetiminutovka již žádnou branku nenabídla, a tak se pelhřimovští hráči vracejí domů s prázdnou.

Technika Brno

19.01.2013
17:00
3:0
(1:0, 2:0, 0:0)
Pelhřimov
Branky a nahrávky: . Hnilička (Odehnal), 21. Látal (Bělohlávek, Habrovec), 23. Habrovec (Rajnoha) Vyloučení:

TEC: Novák - Habrovec, Žalud, Klimeš, Štindl, Zapletal, Valeš, Kozák, Rajnoha, Bělohlávek, Látal, Hnilička, Benýšek, Odehnal, Mráz, Brzobohatý, Košecký, Fadrný, Šedý, Blaha

PEL: Čekal - Adam, Veselý, Dominik Kasalý, Martínek, Beneš, Jelínek, Suk, Tecl, Hrbatý, Kubát, Hadrava Martin, Bezděk, Votápek, Hadrava Marek, Filip Kasalý, Pelán

Neuběhlo ani pět minut a Odehnalovu střelu tečoval za bezmocného Čekala Hnilička. O tři minuty později najížděla trojice Fadrný, Kozák a Mráz na jediného beka. Kozák nahrál doprava na Fadrného, ten předložil puk na druhou stranu Mrázovi, kterého vychytal přesouvající se Čekal. Následně byl v obrovské šanci Kozák, ale i jeho skluzem se štěstím Čekal zastavil.

Ve druhé třetině vstřelili domácí šťastný gól, když se prosadil Látal. Ve 23. minutě se měnilo skóre naposledy. Rajnoha vybojoval kotouč a předložil jej Habrovcovi, který jej promáchl, ale Čekal na jeho pokus zareagoval. Napodruhé už Habrovec vypálil, rozhozený Čekal jen puk ztlumil a ten se došoural za brankovou čáru. V prostřední části ještě Mráz po vyšachování obrany Spartaku nastřelil tyčku.

V poslední části nahradil zraněného Rajnohu Šedý a domácí hráli, co potřebovali. Novák udržel čisté konto a do tabulky si tak domácí připsali důležité tři body. Uvidíme, jak se bude brněnským borcům dařit ve středu na horkém, hodonínském ledě.

zdroj reportáže: www.hokej.vsktechnika.cz

Ohlasy po utkání

Roman Kaňkovský (hlavní trenér VSK Techniky Brno): Měli jsme spoustu šancí, které jsme neproměnili. Ale myslím,že jsme zaslouženě vyhráli.

www.hokej.vsktechnika.cz

Tomáš Bečka