HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
02.09.2017 | Tomáš Bečka | A-tým

Pelhřimov prohrál s Letci 1:6

O celém zápase rozhodla už první třetina. V ní totiž Dvořákovi svěřenci inkasovali čtyři branky a domácí tento náskok už po celé utkání bezpečně hlídali, když ve druhé a třetí periodě přidali po jednom gólu. Naopak Pelhřimov se trefil pouze jednou, a to na začátku druhé dvacetiminutovky. Za domácí hokejisty nejvíce vyčníval Petr Havlůj, který se blýskl hattrickem. Medvědi tak v přípravě pokračují v železné pravidelnosti střídaní vítězného zápasu s prohrou. Už v neděli čeká pelhřimovské hokejisty další střetnutí na ledě Humpolce.

Letňany

02.09.2017
15:30
6:1
(4:0, 1:1, 1:0)
Pelhřimov

Branky: 5. Švarc, 7. Honetschläger, 9. Havlůj, 17. Havlůj, 36. Kotyra, 42. Havlůj - 26. Hadrava Martin. Vyloučení: 4:1. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Rozhodčí: Beránek, Marek, Hnát.



LET: Pírs - Kučera, Saňa, Novák, Chvála, Kučera J., Beran, Gebell, Uhlíř, Švarc, Koryta, Brejcha, Doležal, Havlůj, Kučera J., Lojka, Prchal Václav, Prchal Vojtěch, Honetschlager, Kellerstein, Horák

PEL: Hamalčík (Formánek) - Adam R., Hájek, Kohút, Rudy, Srdínko, Kalenda, Vrátný - Votápek, Kasalý F., Šulák, Hadrava Marek, Hadrava Martin, Kaminsky, Kadleček, Adam D., Bulín

Ohlasy po utkání

Jan Dvořák (HC Lední Medvědi Pelhřimov): Bohužel jsme první třetinu odehráli velmi špatně. Věděli jsme ze soupeř bude bruslit a napadat, a to se bohužel potvrdilo. Dělalo mám to na malém hřišti velké problémy. Byli jsme nedůrazní v soubojích a to bohužel rozhodlo. Navíc jsme nebyli schopni dát  z ničeho branku. Měli jsme několik samostanych úniku a vždy jsme trefili brankáře.

Tomáš Bečka