HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
18.09.2018 | Klub | Mládež

Akce Pojď hrát hokej přilákala nové zájemce


V pondělí 17.září se od 16 hodin na pelhřimovském zimním stadionu konala akce Českého svazu ledního hokeje „Pojď hrát hokej“ v rámci Týdne hokeje. Rodiče s dětmi se nejdříve zaregistrovali, děti dostaly dárky - poté se do přesunuly do šatny.

Rodiče si poslechli krátkou prezentaci Radka Procházky - předsedy klubu, Marka Melenovského - šéftrenéra mládeže a Libora Bezděka - trenéra první a druhé třídy. Dále byli ve Sporthotelu seznamováni s chodem klubu Ledních Medvědů a programem celé akce. Na ledě se dětem věnovali Marek Melenovský, Rudolf Zukal, Roman Bartoška, Jan Dvořák, Martin Holík, Martin Holata a Stanislav Kaminsky. 

Děti byly rozděleny do skupin, cvičení byla formou her a zábavy – uprostřed děti tlačily překážky a hrazdy za pomocí rodičů a trenérů. V jedné třetině se konal ukázkový trénink 1.-2. třídy pod vedením Libora Bezděka a Dominika Kasalého. 

Akce se zúčastnilo sedmnáct dětí ve věku od čtyř do osmi let a většina příchozích byla poprvé na ledě. Když si děti vyzkoušely různé hry a cvičení, byly na led vhozeny bonbóny. Celá akce se nesla v přátelské atmosféře. 

Na závěr akce proběhlo společné focení a rozloučení s dětmi. Byla použita prezentace a videa, která jsme měli k dispozici. Celou akci hodnotíme velice pozitivně a všem se akce líbila.

Klub