HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
28.09.2018 | Ladislav Pospíchal | A-tým

Medvědy v sobotu čeká zápas v brodské Kotlině


V šestém kole druhé hokejové ligy čeká svěřence Marka Melenovského zápas v Brodě. Pelhřimovští hokejisté se nacházejí v tabulce na páté pozici. Havlíčkův Brod je na tom o tři příčky lepší, momentálně okupují druhou pozici. Utkání se odehraje v sobotu 29. září a úvodní buly bude vhozeno v 17:00. Fanclub pořádá na tento zápas výjezd, podrobnosti se dočtete na konci článku.

Tento článek patří k zápasu HBR - PEL 5:3

BK Havlíčkův Brod

Havlíčkův Brod doposud vyhrál tři zápasy a jednou odešel poražen. Nejprve si Bruslaři poradili s Moravskými Budějovicemi 6:2, poté ale prohráli na ledě Žďáru nad Sázavou 5:4. Dva následné zápasy Brod už ale zvládl, prvně doma s Táborem 5:0 a ve středu porazili i David Servis 5:2, dvěma góly v zápase se blýskl Matěj Blinka.

Soupiska týmu

Branku Bruslařů zatím ve všech zápasech střežil Čeněk Novák. Nejproduktivnějším obráncem je se dvěma přesnými zásahy a čtyřmi asistencemi Kryštof Kulhánek. Za ním se nachází Jiří Kopic, ten má na kontě čtyři přesné přihrávky. V útoku je zcela jistě největší personou Miroslav Třetina, který dal jednu branku a hned na šest jich přihrál. Stejný počet bodů má také již zmiňovaný Matěj Blinka (2+5).

Na zápas, který začíná v sobotu od 17:00, pořádají fanoušci Medvědů výjezd. Odjezd je naplánován na 15:45 od restaurace Popovice. Zájemci se mohou hlásit telefonicky u p. Forejta (tel : 724287580)

Ladislav Pospíchal