HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
03.01.2020 | Jiří Kněžínek | Mládež

Zlatý vánoční vícesportovní turnaj


Datum 23.prosince u většiny hokejových týmů znamená chvíle klidu a chystání se na vánoční svátky. Ne však tomu tak bylo u mladších žáků HC Lední Medvědi Pelhřimov, kteří se v tento den, v ranních hodinách vydali směr Velká Bíteš na vícesportovní turnaj. Jak už sám název napovídá, jednalo se o turnaj složený z hokejových utkaní, utkání v malé kopané a vybíjené .

Prvotně byla rozehrána hokejová část turnaje, kde každá třetina byla bodována zvlášť. Ml. žáci získali 5 bodů ze 12-ti možných. S Orli ze Znojma odehráli vyrovnané třetiny, lehčím soupeřem jim byli Zubři z Bystřice a s domácí Bíteší to bylo spíše trápení.

Druhá část turnaje - malá kopaná, vyšla ml. žákům nejlépe ze všech. Po velice bojovných výkonech a hladu po vítězství, vybojovali 9 bodů z 9-ti možných a tuto část turnaje bezkonkurenčně opanovali.

Do třetí části turnaje, vybíjené, si ml. žáci přenesli výbornou náladu z předešlých měření sil. Výsledkem jim byly 4 body ze 6-ti možných.

Po odehrání posledního utkání nastal čas sečíst body a vyhlásit umístění. Z úst hlavního pořadatele zaznělo jméno vítěze. A tím se stali HC Lední Medvědi Pelhřimov. V ten moment, v táboře ml. žáků, propukla nespoutaná zlatá radost. Klukům byly pověšeny na krk zlaté medaile, předán diplom, který společně s pohárem pro vítěze bude zdobit pelhřimovskou kabinu.

Patří se i poděkovat. A to trenérům Martinu Vysloužilovi a Martinu Hadravovi za kvalitní přípravu a samozřejmě samotným klukům za skvělou reprezentaci klubu, ale i města Pelhřimova.

Turnajovými soupeři mladším žákům byli:

HC Orli Znojmo

BK Zubři Bystřice nad Pernštejnem

HC Velká Bíteš

Jiří Kněžínek