HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
27.01.2008 | Marcel Doubek | A-tým

Marek Digrin: Fanoušci jsou velcí nadšenci


Křídelník třetí formace Marek Digrin se velkou měrou podílel na vysoké výhře nad posledním týmem skupiny Západ. Sám se dvakrát prosadil a jednou asistoval u gólu Tomáše Hadravy. Zápas se dnes třetí formaci Spartaku povedl, když zařídila hned čtyři góly v síti soupeře.

Tento článek patří k zápasu SLN - PEL 3:10

Vaší lajně se dnešní zápas vcelku povedl. Vy jste dal dva góly, to samé se povedlo i Tomáši Hadravovi…

Určitě. Myslím si, že od posledního zápasu doma, co s námi hraje Honza Šejnoha, je znát, že nám to klape. Vyhovíme si. Je pravda, že proti dnešnímu soupeři se prosazovalo lépe než proti jiným týmům. Dnes se úplně nedařilo prvnímu útoku, který nás táhne celou soutěž, ač se jednalo o slabšího soupeře prosadili jsme se tentokrát my.

Pelhřimovských fanoušků opět dorazilo hojné množství. Co na ně říkáte?

Jsou super. Člověku kolikrát přestává rozum stát. Jsou to velcí nadšenci. Hráli jsme prakticky doma. Taky jsme jim po zápase děkovali za podporu.

Ve středu váš čeká další zápas. Doma přivítáte Roudnici, jejíž dres obléká duo exligistů Žemlička, Šrek. Určitě vás čeká těžší zápas než dnes…

Určitě to bude těžší zápas než dnes. My na ten dnešní zápas musíme v uvozovkách zapomenout a připravit se na středu. Uvidíme s čím Roudnice přijede. Z těch jmen bych ale nebyl nijak zastrašený. Když budeme hrát svůj hokej, co po nás bude chtít trenér, myslím si, že uspějeme.

Marcel Doubek