HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
03.02.2008 | Kamil Vaněk - Deník | A-tým

Jan Kašpar ještě stále vidí chyby


Pelhřimovští obránci zařídili v utkání se Sokolovem většinu branek. Jan Kašpar se sice netrefil, ale svým tradičně poctivým výkonem v defenzívě i v ofenzívě patřil k nejlepším na ledě.

Tento článek patří k zápasu PEL - SOK 9:3

Nakonec chybělo vstřelit jeden gól a třetího soupeře v řadě byste zdolali dvouciferným výsledkem. Je to velká škoda, že se to nakonec nepovedlo?

Škoda to určitě je, chvílemi ten desátý gól visel ve vzduchu. Důležitější ale je, že jsme dnes opět vyhráli a že se diváci bavili hokejem.

Každopádně potřetí za sebou to byla ze strany pelhřimovského týmu pořádná kanonáda. Lze tedy hovořit o definitivním konci herní krize?

To asi ještě ne. Sice nechápu, kde se v nás vzala ta ofenzivní síla, ale pořád děláme dost chyb. Byly vidět i v dnešním zápase.

Máte patrně na mysli defenzivní práci týmu?

Tak. Byly tam chyby, na kterých je třeba stále pracovat. Pozitivní je, že se jejich počet zmenšuje a že si všichni uvědomujeme, co musíme zlepšit.

Velkou prověrkou kvality defenzívy bude utkání v Jablonci, kde je malé kluziště a každá chyba v obraně se projeví daleko více. . .

Soupeř nám moc sedět nebude. V Jablonci už jsem hrál, hraje se tam hodně těžko. Bude nesmírně náročné navázat na výsledky, které poslední dobou máme.

Kamil Vaněk - Deník