HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
21.01.2020 | Tisková zpráva | Mládež

Akce pojď hrát hokej se znovu osvědčila


V pondělí 20.1.2020 se od 17:00 hodin na pelhřimovském zimním stadionu konala akce Českého svazu ledního hokeje „Pojď hrát hokej“ v rámci Týdne hokeje.Rodiče s dětmi se nejdříve zaregistrovali, děti dostaly dárky - poté se do přesunuly do šatny.Akci zahájil zástupce spolku HC Lední medvědi Pelhřimov pan Petr Hájek, který přítomné seznámil s chodem klubu.

V pondělí 20.1.2020 se od 17:00 hodin na pelhřimovském zimním stadionu konala akce Českého svazu ledního hokeje „Pojď hrát hokej“ v rámci Týdne hokeje.Rodiče s dětmi se nejdříve zaregistrovali, děti dostaly dárky - poté se do přesunuly do šatny.Akci zahájil zástupce spolku HC Lední medvědi Pelhřimov pan Petr Hájek, který přítomné seznámil s chodem klubu. Ke slovu se také dostala trenérka náboru paní Olga Šebestová, která má na starost školičku bruslení. Poté se představil i Libor Bezděk, coby trenér nejmenších hokejistů, kteří přicházejí právě z již zmiňované školičky bruslení. Děti byly rozděleny do skupin, cvičení byla formou her a zábavy – uprostřed děti tlačily překážky a hrazdy za pomocí rodičů a trenérů.V jedné třetině se konal ukázkový trénink 1.-2.třídy pod vedením Libora Bezděka

Tato akce se již konala pod záštitou Ledních Medvědů a znovu přilákala spousty nových dětí se zájmem o tento sport. Na ledě se celkem prohánělo 36 dětí. Pevně věříme, že se s mnohými uvidíme i při školičkách bruslení, neboť ohlasy byly pouze kladné a jsme rádi, že můžeme malým sportovcům nabídnout tento nádherný sport. Touto cestou bychom chtěli poděkovat jak Českému hokeji za podporu mladých hokejistů, tak všem rodičům a trenérům za jejich pomoc při organizaci této akce a v neposlední řadě také malým sportovcům, bez kterých by to nemělo smysl.

Tisková zpráva