HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
12.09.2021 | Klub | A-tým

V pátek 17. září startuje sezóna ve velké stylu


Již v pátek 17. září od 18:00 startuje pelhřimovským hokejistům nová krajská sezóna! Oproti předešlému ročníku však budou svěřenci trenéra Lukašíka nastupovat v Krajské lize mužů Vysočina. Soupeřem jim však hned v úvodním kole bude regionální rival Humpolec a to je důvod k velkolepému zahájení sezóny. Na co se vlastně můžete těšit?

Úvodní buly utkání vhodí sám několikanásobný šampion MMA - Karlos "Terminátor" Vémola. Proto určitě přijďte včas, ať si tento okamžik nenecháte utéct. Zimní stadion bude otevřen již od 17 hodin.

Po odehrání utkání následuje afterpárty – koncert legendární kapely KEKS. Tento koncert se bude konat na parkovišti před zimním stadionem a návštěvníci budou mít hned tři možnosti, jak se na koncert dostat:

Vstupenky

Vstupenky nelze zakoupit v žádném předprodeji a budou k dispozici na pokladnách zimního stadionu.

dorazíte jen na hokej a pak půjdete spinkat - zaplatíte 50,-Kč vstupné na hokej

dorazíte na hokej a dáte i párty – zaplatíte 150,- Kč

vynecháte infarktové stavy při derby a přijdete jen na párty – zaplatíte 200,- Kč

Apelujeme na všechny, aby svůj příchod směřovali nejdéle na 17:30 kvůli hladkému průběhu při vstupu a včasnému zahájení.

Protiepidemická opatření

Také tento zápas se odehraje za platných epidemiologických opatření. Na akci mohou být přítomny pouze osoby, které nevykazují klinické příznaky onemocnění COVID-19. Po vstupu na zimní stadion je povinné zakrývat si dýchací cesty respirátorem (např. FFP2, KN 95) po celou dobu trvání akce. Všichni diváci musí při utkání sedět, je zakázáno při utkání na zimním stadionu stát.

U vstupu do zimních stadionů bude nutné předložit jeden z těchto dokumentů:

• Negativní RT-PCR test ne starší než 7 dní.
• Negativní Antigen test ne starší než 72 hodin.
• Mezinárodní certifikát prokazující očkování nejméně 14 dní od absolvování druhé dávky očkování.
• Laboratorně potvrzené prodělání onemocnění COVID-19, přičemž od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní.

Pokud z nějakého důvodu nebudete moci přijít osobně na stadion a chcete sledovat zápas alespoň na dálku, je připravený podrobný textový přenos na adrese

https://www.onlajny.com/match/index/date/2021-09-17/id/352587.

Klub