HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
02.09.2023 | Jiří Rada | Mládež

Domácí zápasy Ledních medvědů online na internetu!


Hokejový klub HC Lední medvědi Pelhřimov ve spolupráci s provozovatelem zimního stadionu - Pelhřimovská sportovní s.r.o. představují jedinečnou možnost sledování hokejových zápasů z domácího zimního stadionu živě i ze záznamu. A to vše díky platformě CZECHICEHOCKEY.TV! Pokud tak nemůžete z nějakého důvodu být přítomni na stadionu, můžete vše sledovat na internetu.

Czechicehockey.tv je streamovací službou, která nabízí možnost sledovat hokej z více než 80 stadionů po celém Česku a zvýšit tak popularitu tohoto sportu, a to napříč všemi věkovými kategoriemi. Kromě zprostředkování hokejových zážitků divákům nabízí služba také možnosti růstu jednotlivých klubů! Hokejové týmy mají k dispozici data, prostřednictvím kterých mohou trenéři analyzovat tréninky i zápasy, a tím přispět k lepší efektivitě týmu a budoucím úspěchům.

Jestliže nemůžete fandit přímo z tribuny, vytvořte si účet na Czechicehockey.tv, ať vám nic neunikne!

Registrace je zcela jednoduchá a můžete zvolit jak měsíční předplatné za 320,- Kč, nebo roční předplatné za 1 990,- Kč.

Pro nově registrované v měsíci září jsme však připravili slevu 20% z ročního předplatného, které tak po zadání slevového kódu ZARI20 činí 1 592,- Kč.

Registraci můžete provést na CZECHICEHOCKEY.TV

Co mohu na platformě czechicehockey.tv sledovat?

Sledovat můžete veškeré domácí zápasy HC Ledních medvědů Pelhřimov od nejmenších hokejistů po A-tým a to jak živě, tak ze záznamu. Taktéž můžete svůj tým sledovat i na některých stadionech soupeřů a v neposlední řadě tuto službu můžeme nabídnout i našim obchodním partnerům, kteří si pronajímají ledovou plochu. 

Pokud tak budete mít zájem, aby Vaše utkání bylo vysíláno a Vy jej mohli shlédnout i ze záznamu, můžete nás kontaktovat na email: marketing@hokejpelhrimov.cz.

Zajištění vysílání je zcela zdarma, ale pro sledování musíte mít již platné předplatné.

Samozřejmostí je i sledování jiných týmů napříč Českou republikou:

Extraliga juniorů, Extraliga dorostu, 2. liga, Krajské ligy, ostatní mládežnické soutěže

Jiří Rada