HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
07.08.2008 | Kamil Vaněk - Deník | A-tým

Petr Krpálek se blýskl gólem


Petr Krpálek je jedním z tria havlíčkobrodských beků, které Spartak dnes testoval. Zda se v týmu uchytí je otázkou nejbližších dnů a týdnů, každopádně v utkání proti Břeclavi se prezentoval gólem.

Tento článek patří k zápasu PEL - BRE 4:2

Na rozdíl od vašich havlíčkobrodských kolegů jste zde nebyl poprvé. Připomeňte se pelhřimovskému hokejovému publiku?

Je to dva roky, co jsem zde krátkou dobu působil. Tuším, že jsem tu odehrál asi deset zápasů. V tomhle jsem měl proti klukům výhodu, šel do prostředí, které alespoň trochu znám.

Po dvouleté pauze jste tedy oblékl pelhřimovský dres. Jaké pocity máme po dnešním přípravném duelu?

Převažují ty dobré nad těmi negativními. Trenér mi dal šanci v první pětce, kde jsem narazil na kvalitní spoluhráče. Všechny sice ještě neznám, ale Anderle s Pelánem hráli opravdu dobře. I se spoluhráčem na beku jsem našel celkem společnou řeč.

Z hlediska statistik jste byl výraznou postavou zápasu. Otevřel jste skóre gólem v přesilovce, ale na druhou stranu jste byl na ledě při obou brankách, kdy pelhřimovský tým inkasoval. . .

Když začnu tím gólem v přesilovce, tak z toho jsem měl pochopitelnou radost. Střela se povedla, ale dobrou práci odvedli i spoluhráči. Dostal jsem od centra kvalitní přihrávku a pak také brankář měl skvěle zacloněný výhled. Naopak ty góly mrzí. Dneska to šlo dopředu, směrem dozadu to už bylo horší. Poprvé jsme inkasovali z přečíslení a i druhá branka byla lacinější.

Přijel jste na test z Havlíčkova Brodu, takže je na místě otázka jakou pozici máte v mužstvu Rebelů?

Pochopil jsem to tak, že jsem nesplnil očekávání. Proto jsem byl dnes poslán sem. Příliš to se mnou nikdo nerozebíral, ale teď jsem tady a tady se budu snažit ukázat, že hokej hrát umím. Bylo by hezké se časem vrátit do první ligy.

Kamil Vaněk - Deník