HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
15.09.2009 | Jiří Rada | A-tým

Pelhřimovští hokejisté míří do Milevska


Ve středu pokračuje druhým kolem II. hokejová liga. Pelhřimovský Spartak vyráží na svůj první ligový výjezd, přesněji řečeno do Milevska. Svěřenci Pavla Zmrhala se pokusí zlomit prokletí z přípravy, kdy nedokázali Milesko porazit ani jednou. Vzduchotechnici měli před začátkem soutěže velké administrativní potíže, ale jak se zdá, vše je již v pořádku. Utkání začíná na zimním stadionu v Milevsku od 18 hodin a my vám budeme přinášet změnu stavu na onlajny.cz.

Milevský tým prošel přes léto obměnou. Hlavním trenérem vzduchotechniků se stal Tollinger, neboť dlouholetý lodivod Rudolf Suchánek přestoupil do Písku, kde plní roly hlavního trenéra.

Odchodům se nevyhnulo vedení ani u hráčů. Z nejúdernější pětky z minulého ročníku odešli hned čtyři hráči: Robert Procházka, Ondřej Žlůva, Miroslav Hájek a Petr Šulčík, kteří se přesunuli taktéž do Písku.

Počet hráčů vykompenzoval příchod hned šesti hráčů prvoligového Tábora. Jedná se o obránce Luboše Heršálka, Petra Škulinu, Petra Trieba a útočníky Jiřího Heřmánka, Martina Hraňa a Jakuba Růžičku.



Jiří Rada