HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
12.10.2009 | Jiří Rada | A-tým

Rozhodla to první třetina, má jasno Daniel Vrdlovec


Dvacetiletý útočník havlíčkobrodského Rebelu se trefil v utkání 8. kola podruhé za pelhřimovský dres, ale ani jeho přesné zakončení k výhře nestačilo. Domácí Sršni zamířili přesně svá bodadla již v první třetině a hostující Spartak již těžko dotahoval. „Měli jste určitě vyhrát,“ povzdechl si střelec první branky Pelhřimova Daniel Vrdlovec.

Tento článek patří k zápasu KUT - PEL 3:2
Pelhřimovští hokejisté čekali na svoji úvodní trefu až do 25. minuty. Svůji druhou branku v dresu Spartaku vstřelil Daniel Vrdlovec. „Byla to taková mela před brankou, vystřelil jsem to a brankář to vyrazil. Potom jsem to v leže pouze dorazil,“ říká střelec první pelhřimovské branky.

Utkání se rozhodlo již v úvodní dvacetiminutovce, v níž domácí dokázali hostům odskočit o tři branky a pelhřimovští hokejisté již nestačili vyrovnat. „Propadli jsme v první třetině. Ty první dva góly tam padly šťastně, ale potom se to špatně dotahuje. Byl to prostě výpadek v úvodu utkání,“ říká mladý střelec.

Domácí Sršni byli celý zápas hnáni svými skvělými diváky, což také rozhodně přidalo na síle soupeře. Fanoušků domácí Kutné Hory zavítalo na rozestavěný zimní stadion kolem 4OO a stali se tak šestým hráčem Kutné Hory na ledě. „Jejich největší síla byla určitě v divácích. Celý zápas je hnali dopředu,“ chválil kutnohorské diváky Vrdlovec.
Jiří Rada