HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
21.10.2010 | Jiří Rada | A-tým

Doma jsme museli bodovat, byl si vědom Martínek


Proti Chotěboři si odbyl hlavní trenér Jaroslav Martínek na střídačce druholigového mužstva již sedmý zápas a se svým asistentem musel být nadmíru spokojený. Ještě aby ne, když jejich svěřenci dokázali podruhé v sezoně nasázet svému soupeři dvojciferný brankový příděl. Na druhou stranu Martínek našel v utkání i chyby, kterých se musí tým v dalších bojích vyvarovat.

Tento článek patří k zápasu PEL - CHO 12:5

Utkání začali pelhřimovští hokejisté přímo velkolepě a již od začátku zápasu si šli za vítězstvím, ale že bude tak vysoké, nečekal asi nikdo. „Dvakrát jsme prohráli venku a doma jsme chtěli bodovat, začím jsme si šli od úvodní minuty. Připravovali jsme se na to celý týden a body jsme získali“, řekl po zápase hlavní trenér Martínek.

Při posledním zápase v Trutnově se týmu střelecky zrovna nedařilo, i když je třeba říci, že měl pořádný kus smůly, což napravil před svými diváky. „Naštěstí nám to tam začalo padat, ale na druhou stranu nám toho soupeř dovolil opravdu mnoho. V povědomí hráčů byla hra dopředu, neboť všichni chtěli útočit a je pravda, že jsme zapomínali hrát vzadu“, našel chyby v jinak vydařeném utkání a dodal: „Věřím tomu, že s jiným soupeřem si to kluci zase uvědomí a budou si své povinnosti plnit i v obraně.“

Od posledního odehraného zápasu v Trutnově měl Spartak týden volna a to samé čeká pelhřimovské hokejisty i nyní před utkání s Benešovem, neboť dvakrát za sebou mají ve středu volno. „Trénink nikdy nenahradí zápas, takže je lepší, když se hraje dvakrát v týdnu, ale zase na druhou stranu ve středu se hraje i první liga a kluci chodí do práce, takže když se potom jede na led soupeře, tak máme problém se sestavou,“ okomentoval rozlosování skupiny Střed pelhřimovský lodivod Martínek.

Jiří Rada