HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
26.07.2011 | Jiří Rada | A-tým

Starší dorostenci vkročili do přípravy výhrou proti Ottawě

Stejně jako minulé léto, tak i letos odehráli pelhřimovští starší dorostenci utkání se zástupcem kanadského hokeje,. Letos do Pelhřimova přijel výběr hráčů ročníků 94 a 95 z kanadského hlavního města Ottawy. Utkání mělo velký náboj a o tvrdé střety nebyla nouze. Štěstí se však přiklonilo k domácím, kteří dokázali utkání vyhrát a tím i přemoci soupeřovu tvrdou hru. Fotografie naleznete ZDE.

Pelhřimov

24.07.2011

7:3
(3:1, 2:2, 2:0)
Ottawa
Branky a nahrávky: 8. Vrátný (Bříza), 9. Litomiský (Suchý), 14. Vitera (Poletin), 24. Benýšek (Jírů, Zajíček), 30. Zajíček (Bíro, Litomiský), 44. Poletin (Vitera), 60. Klaga (Suchý, Štěcha). Rozhodčí: Kasalý, Bříza. Vyloučení: 5:6. Diváci: 100. Střely na branku: 30:23.

PEL: Sochor (od 30. - 40. Kořenář) - Poletin, Vrátný, Jírů, Litomiský - Štěcha, Suchý, Klaga - Zajíček, Vitera, Benýšek - Bíro, Barták, Bříza

Ohlasy po utkání

Jan Dvořák (trenér Pelhřimova): Jsme na začátku přípravy na ledě a z různých důvodů nám chybělo hned šest hráčů. Sestavu jsme tedy museli udělat z toho, co jsme měli k dispozici a nakonec jsem spokojený. Kluci dokázali dodržovat určité pokyny a jsem rád, že všichni hráči ve zdraví dohráli, tedy až na brankáře Kořenáře, který musel odstoupit kvůli bolavým zádům. Soupeř předvedl klasický kanadský styl hokeje, na který nejsme vůbec zvyklí,ale na druhou stranu je to cenná zkušenost.