HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
26.09.2009 | Jiří Rada | A-tým

Regionální derby je tady. Pelhřimov jede do Žďáru


Po týdenní pauze čeká pelhřimovské hokejisty další těžký souboj o body. V neděli odcestují do nedalekého Žďáru nad Sázavou, kde se od 17:30 střetnou s domácím celkem. Pelhřimovský tým by měl být pro nadcházející utkání kompletní, ale jedna změna přeci jen nastane. Do branky pelhřimovského Spartaku se postaví dvaadvacetiletý třebíčský brankář Pavel Míča. Utkání začíná v neděli od 17:30.

Tento článek patří k zápasu ZNS - PEL 6:3

Hokejisté Žďáru nad Sázavou odstartovali ligový ročník na soupeřových ledech, ale nevedlo se jim vůbec zle. Ze tří utkání venku se jim podařilo dovézt celkem 7 bodů. Družinu trenéra Benáka stále trápí viróza, ale dle informací na webu nedělního soupeře, je mimo hru stále pět hráčů.

Branku sportovního klubu hájí jihlavský brankář Vratislav Vajner, který dováděl útočníky soupeřů k šílenství. Velkou změnu udělali i trenéři z města rekordů a kuriozit. V nedělním utkání se v brance Spartaku objeví dvaadvacetiletý brankář Třebíče Pavel Míča o jehož možném příchodu hovořil manažer klubu na předsezónní besedě s fanoušky. Spartak by měl být kompetní. „Čekám na večerní zápasy I. ligy, až potom uvidím kdo z pendlů bude k dispozici,“ pronesl hlavní trenér Pelhřimova Pavel Zmrhal.

Jiří Rada