HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
02.11.2009 | Jiří Rada | A-tým

Pelhřimov je i přes výhru stále poslední


Pelhřimovští hokejisté v nedělním utkání proti Jindřichovu Hradci doslova šokovali domácí fanoušky. Skvělým výkonem utnuli čtyřzápasovou šňůru výher Vajgaru a navíc se dařilo zejména první lajně pelhřimovského týmu. K vítězství nasměroval hráče z Vysočiny Tomáš Plachý, který vstřelil první dvě branky a ve třetí třetině mohl dokonce dokonat hattrick, jenomže v nařízeném trestném střílení minul branku. Na utkání proti Kobře navázal také kapitán Martin Tecl, který po skvělé nahrávce od Kašpara usměrnil puk za Kubeše. Na 5:1 zvýšil obránce Melou tvrdou střelou o tyčku. Z druhé pětky se trefil Jiří Kubát. Při konečném součtu branek se na čtyřech z pěti podílela první lajna Spartaku.

Tento článek patří k zápasu JHR - PEL 2:5

Hodnocení utkání bylo u hráčů s úsměvem na tváři, což dosvědčuje i hodnocení kapitána týmu Martina Tecla. „Já si myslím, že dnes byla týmová hra dobrá. Skvěle se bruslilo, plnily se obranné činnosti, které nám vázly. Podpořil nás skvělým výkonem brankář. Myslím, že z hlediska týmu byl výkon hodně dobrý“, zhodnotil utkání kapitán Spartaku.

Mezi fanoušky se již diskutovalo, kdy už se konečně první lajna chytne, ale většinou jim bylo řečeno, že jde pouze o čas. V nedělním utkání ten pravý čas přišel a začalo to tam padat. „Neřekl bych, že nám někdo nepřál, ale každý věděl, že se trápíme. První pětka se chytla už proti Benešovu, takže dnes zaplať pánbu za góly. Je jedno, kdo je dá. Naštěstí jsme dnes nějaké dali a vyhráli jsme. Jsou to důležité body“, shrnul výkon elitního útoku Tecl.










FOTO: www.klhvajgar.cz

Jiří Rada